Pieczona golonka po bawarsku ala apsmak

Pieczona golonka po bawarsku to danie, które z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom tradycyjnej kuchni. Przygotowana z najlepszych składników, jest idealnym połączeniem smaku i aromatu. Mięso jest delikatne i soczyste, a dodatek warzyw i przypraw sprawia, że danie jest pełne smaku. Pieczona golonka po bawarska to doskonały pomysł na obiad lub kolację.

Przepis na pieczoną golonkę po bawarsku

Składniki:

  1. 1 kg golonki wieprzowej
  2. 3 cebule
  3. 3 marchewki
  4. 3 liście laurowe
  5. 5 ziaren ziela angielskiego
  6. 1 łyżeczka soli
  7. 1/2 łyżeczki pieprzu czarnego mielonego
  8. 1/4 szklanki oleju roślinnego
  9. 1/4 szklanki octu winnego
  10. 1/4 szklanki wody

Polecam!

Jeśli szukasz pomysłu na smaczną i prostą potrawę, polecam Pieczoną golonkę po bawarsku. To danie jest proste w przygotowaniu, ale zachwyca swoim smakiem. Z pewnością przypadnie do gustu całej rodzinie!

CategoriesBez kategorii

Dodaj komentarz