Zrazy z kurczaka to danie, które jest bardzo popularne wśród miłośników tradycyjnej polskiej kuchni. Przygotowane z najlepszych składników, są one idealnym połączeniem smaku i aromatu. Ewa Gotuje przedstawia swoją wersję tego dania, która jest prosta w przygotowaniu i pyszna w smaku.
Kurczak jest delikatny i soczysty, a dodatek warzyw sprawia, że danie jest pełne witamin i minerałów. Dodatek sosu czosnkowego nadaje mu charakterystyczny smak, a całość dopełnia szczypta pieprzu. Zrazy z kurczaka Ewy Gotuje to połączenie smaku i aromatu, które na pewno Ci się spodoba.
Jeśli szukasz prostego i smacznego dania, to zrazy z kurczaka Ewy Gotuje są idealnym rozwiązaniem. Przygotuj je sam lub podziel się pracą z rodziną – każdy będzie miał swoje ulubione składniki do dodania!
Przepis na Ewa gotuje – zrazy z kurczaka
Składniki:
- 500 g filetu z kurczaka
- 1 cebula
- 1 papryka czerwona
- 1 papryka żółta
- 3 łyżki oleju
- 3 łyżki sosu czosnkowego
- sól i pieprz do smaku
Polecam!
Jeśli szukasz prostego i smacznego dania, to Ewa Gotuje – Zrazy z Kurczaka są idealnym rozwiązaniem. Przygotuj je sam lub podziel się pracą z rodziną – każdy będzie miał swoje ulubione składniki do dodania!