Ewa gotuje – zrazy z kurczaka

Zrazy z kurczaka to danie, które jest bardzo popularne wśród miłośników tradycyjnej polskiej kuchni. Przygotowane z najlepszych składników, są one idealnym połączeniem smaku i aromatu. Ewa Gotuje przedstawia swoją wersję tego dania, która jest prosta w przygotowaniu i pyszna w smaku.

Kurczak jest delikatny i soczysty, a dodatek warzyw sprawia, że danie jest pełne witamin i minerałów. Dodatek sosu czosnkowego nadaje mu charakterystyczny smak, a całość dopełnia szczypta pieprzu. Zrazy z kurczaka Ewy Gotuje to połączenie smaku i aromatu, które na pewno Ci się spodoba.

Jeśli szukasz prostego i smacznego dania, to zrazy z kurczaka Ewy Gotuje są idealnym rozwiązaniem. Przygotuj je sam lub podziel się pracą z rodziną – każdy będzie miał swoje ulubione składniki do dodania!

Przepis na Ewa gotuje – zrazy z kurczaka

Składniki:

  1. 500 g filetu z kurczaka
  2. 1 cebula
  3. 1 papryka czerwona
  4. 1 papryka żółta
  5. 3 łyżki oleju
  6. 3 łyżki sosu czosnkowego
  7. sól i pieprz do smaku

 

Polecam!

Jeśli szukasz prostego i smacznego dania, to Ewa Gotuje – Zrazy z Kurczaka są idealnym rozwiązaniem. Przygotuj je sam lub podziel się pracą z rodziną – każdy będzie miał swoje ulubione składniki do dodania!

CategoriesBez kategorii

Dodaj komentarz