Barowa kapusta według babci Ani

Barowa kapusta według babci Ani to tradycyjny przepis, który pochodzi z Polski. Jest to danie bardzo proste i szybkie w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne i sycące. Przepis na barowa kapusta według babci Ani jest prosty i składa się z kilku składników, które można łatwo zdobyć w każdym sklepie spożywczym.

Kapusta barowa według babci Ani jest idealnym daniem na obiad lub kolację. Można ją podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Jest to również doskonały dodatek do mięs lub ryb. Dodatkowo, danie to może być przygotowane wcześniej i podgrzane w mikrofalówce lub piekarniku.

Przepis na barową kapustę według babci Ani

Składniki:

  1. 1 główka białej kapusty
  2. 1 cebula
  3. 3-4 ząbki czosnku
  4. 1 łyżka masła
  5. 1 łyżeczka soli
  6. 1/2 łyżeczki pieprzu
  7. 1/4 szklanki oleju roślinnego
  8. 1/4 szklanki octu winnego

Polecamy!

Jeśli szukasz smacznego i sycącego dania, polecamy Barowa Kapusta według babci Ani. To proste i szybkie w przygotowaniu danie, które można podawać na ciepło lub na zimno. Dodatkowo, możesz je przygotować wcześniej i podgrzać w mikrofalówce lub piekarniku.

CategoriesBez kategorii

Dodaj komentarz