Ciasto jaglane z jabłkami i białym serem to pyszne połączenie smaków, które idealnie sprawdzi się na deser lub na słodki podwieczorek. Ciasto jest delikatne i lekkie, a dodatek jabłek i białego sera nadaje mu wyjątkowego smaku. Przygotowanie tego ciasta jest proste i szybkie, dlatego można je przygotować w każdej chwili.
Jaglanka z jabłkami i białym serem to doskonały pomysł na szybki deser lub podwieczorek. Jaglanka ma delikatny smak, a dodatek jabłek i białego sera nadaje jej wyjątkowego charakteru. Ciasto jest łatwe do przygotowania, a także zdrowe i pożywne.
Jeśli szukasz pomysłu na szybki deser lub podwieczorek, ciasto jaglane z jabłkami i białym serem to idealny wybór. To pożywne danie o delikatnym smaku, które można przygotować w kilka minut.
Przepis na ciasto jaglane z jabłkami i białym serem
Składniki:
- 1/2 szklanki ugotowanego jaglanki
- 1/4 szklanki mleka
- 3 łyżki cukru
- 1/4 łyżeczki soli
- 1/4 łyżeczki cynamonu
- 2 duże jabłka, obrane i pokrojone w kostkę
- 1/2 szklanki startego białego sera (np. feta)
Polecam!
Ciasto jaglane z jabłkami i białym serem to idealny pomysł na szybki deser lub podwieczorek. To pożywne danie o delikatnym smaku, które można przygotować w kilka minut. Jaglanka ma delikatny smak, a dodatek jabłek i białego sera nadaje jej wyjątkowego charakteru.