Bezglutenowa tarta z łososiem i cukinii

Bezglutenowa tarta z łososiem i cukinii to idealny pomysł na szybki obiad lub kolację. Przygotowanie tego dania jest bardzo proste, a smak jest niezwykle aromatyczny. Łosoś w połączeniu z delikatną cukinią tworzy doskonałe połączenie smaków. Dodatek przypraw sprawia, że danie jest wyjątkowe i pełne aromatu. Bezglutenowa tarta z łososiem i cukinii to idealna propozycja dla osób, które chcą zdrowo się odżywiać.

Przepis na bezglutenowa tarta z łososiem i cukinii

Składniki:

  1. 1 opakowanie bezglutenowego ciasta francuskiego
  2. 200 g filetu z łososia
  3. 1 duża cukinia
  4. 3-4 łyżki oleju
  5. 1/2 łyżeczki soli morskiej
  6. 1/4 łyżeczki pieprzu czarnego mielonego
  7. 1/4 łyżeczki suszonego oregano
  8. 1/4 łyżeczki suszonego tymianku
  9. 1/4 szklanki posiekanej natki pietruszki

Polecam!

Jeśli szukasz pomysłu na szybkie i smaczne danie, polecam Ci bezglutenową tartę z łososiem i cukinią. To danie jest nie tylko smaczne, ale również bardzo zdrowe. Przygotowanie tego dania jest bardzo proste, a efekt końcowy naprawdę imponujący. Spróbuj tego przepisu i przekonaj się sam!

CategoriesBez kategorii

Dodaj komentarz