Ciasto migdałowe z malinami almond raspberry cake to pyszne połączenie słodkiego, kremowego ciasta migdałowego i soczystych malin. Ciasto jest łatwe w przygotowaniu i idealnie nadaje się na deser lub na spotkanie ze znajomymi. Kremowa masa migdałowa jest wzbogacona aromatem wanilii, a maliny dodają słodycz i lekkości. To ciasto jest tak smaczne, że nikt nie będzie mógł się oprzeć!
Przepis na ciasto migdałowe z malinami almond raspberry cake
Składniki:
- 1 szklanka mielonych migdałów
- 3/4 szklanki cukru
- 1/2 szklanki masła, roztopionego
- 2 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
- 1/4 łyżeczki soli
- 1/2 szklanki mąki pszennej
- 1/4 szklanki mleka
- 1 szklanka malin (świeżych lub mrożonych)
Polecamy ciasto migdałowe z malinami almond raspberry cake!
Jeśli szukasz pysznego deseru, który będzie hitem każdego spotkania, polecamy Ciasto migdałowe z malinami almond raspberry cake. Ten smaczny deser składa się z kremowej masy migdałowej i soczystych malin. Jest łatwy w przygotowaniu i idealny do podania gościom. Spróbuj tego pysznego ciasta i przekonaj się sam!
CategoriesBez kategorii