Pierś z kurczaka z pieczarkami i serem

Pierś z kurczaka z pieczarkami i serem to pyszne, aromatyczne danie, które można przygotować w kilka chwil. Kurczak jest delikatny i soczysty, a połączenie z pieczarkami i serem tworzy idealną mieszankę smaków. Dodatek świeżych ziół sprawia, że danie jest nie tylko smaczne, ale także pięknie się prezentuje.

Pieczona pierś z kurczaka z pieczarkami i serem to doskonała propozycja na obiad lub kolację. Można je podawać z ryżem lub ulubionymi warzywami. To danie jest bardzo proste do przygotowania, a jednocześnie bardzo smaczne.

Jeśli szukasz pomysłu na szybkie i smaczne danie, to pierś z kurczaka z pieczarkami i serem jest idealnym rozwiązaniem. Przygotujesz je w kilka chwil, a Twoi goście będą zachwyceni!

Przepis na pierś z kurczaka z pieczarkami i serem

Składniki:

  1. 1 pierś z kurczaka
  2. 200 g pieczarek
  3. 100 g sera żółtego
  4. 1 cebula
  5. 3 łyżki oleju
  6. sól i pieprz do smaku
  7. 1 łyżeczka suszonego oregano
  8. 1 łyżeczka suszonego tymianku
CategoriesBez kategorii

Dodaj komentarz