Pierś z kurczaka z pieczarkami i serem to pyszne, aromatyczne danie, które można przygotować w kilka chwil. Kurczak jest delikatny i soczysty, a połączenie z pieczarkami i serem tworzy idealną mieszankę smaków. Dodatek świeżych ziół sprawia, że danie jest nie tylko smaczne, ale także pięknie się prezentuje.
Pieczona pierś z kurczaka z pieczarkami i serem to doskonała propozycja na obiad lub kolację. Można je podawać z ryżem lub ulubionymi warzywami. To danie jest bardzo proste do przygotowania, a jednocześnie bardzo smaczne.
Jeśli szukasz pomysłu na szybkie i smaczne danie, to pierś z kurczaka z pieczarkami i serem jest idealnym rozwiązaniem. Przygotujesz je w kilka chwil, a Twoi goście będą zachwyceni!
Przepis na pierś z kurczaka z pieczarkami i serem
Składniki:
- 1 pierś z kurczaka
- 200 g pieczarek
- 100 g sera żółtego
- 1 cebula
- 3 łyżki oleju
- sól i pieprz do smaku
- 1 łyżeczka suszonego oregano
- 1 łyżeczka suszonego tymianku
CategoriesBez kategorii